Blogger Template by Blogcrowds

2 Posting Dalam 1 hari


Olaaaaaaa.........
minggu nie merupakan minggu 'Kasih Pada Binatang' bagi aku
walaupun sabtu nie merupakan 'earth hour' bg 1 Malaysia,
namun kasih sayang aku terhadap binatang2 comel..tidak
akan ku lupakan


Kucing American Curls...berumur 4 bulan..manje

Hari selasa lepas,
aku ke Pets House yang terletak di Baukit Baru
tujuannye utk mengambil kucing yang aku tempah
namun...
kucing tersebut telah dibeli org
aku pun guna plan B iaitu
membeli arnab...
dpt harga murah..sekor RM30



ader 3 ekor arnab
2 betina 1 Jantan
gambar atas nie betina...
comel..
masalahnye..aku tak tau nak kasi nama ape ???




yang ini betina...
x de nama gak



yang ini jantan...
x de nama gak..

so..
kekawan... sape ader idea utk namakan arnab2 aku
leh tlg aku...
kasi lah nama yang baik2...
e.g : etoon, milah, jamal....etc


8 Comments:

  1. lina pencilbox said...
    wahh..dah bela arnab nampaknye kawanku sorg nieh. skali 3 ekor plak tu..ish..ish..dasat2

    kalau aku ada arnab..aku akan menamakan beliau:
    betina ---> cici dan momo
    jantan--> xde idea..:P

    huhu..tapi aku xkan bela kot..x suke sangat

    okeh
    selamat membela arnab..
    peJun said...
    ha ha ha...sebelom nie..aku dah bela arnab pun..saje menambah ternakan cause tinggal sekor je kat hometown tu...

    best la nama betina tu...

    yang Jantan, aku nak namakan ... orex

    :)

    Thankx Lina..awal ko balik MMU
    lina pencilbox said...
    hahaha...orix cam nama beruk dalam filem duyung tu je...

    orix lakonan yasin..
    aku x balik lagilaa..kat umah lagi
    waa...faizun pulun study laa kat mmu..
    good luck midterm:)
    peJun said...
    ha ha ha....
    bagus tekaan ko....

    abis???? x de idea...

    btw, aku stay sbb ader workshop java, kan aku amik java dis sem..alhamdulilah, much better than b4

    tambahan ...midterm on 3..ari nie aku balik hmtwn..nak tukar kete slpas di servis minggu lepas...
    Aizuddin said...
    sy ada idea tuk betina...
    rubi...hhahah
    jantan..
    letak nama pok cik...hihihi..
    comel siot...teringin aku nk bela ...tak pun sentuh pun jd r...hahha
    peJun said...
    ha ha ha..best gak nama tu..rubi
    kalau nak main2 ngan arnab..dtg lah umah aku..
    suruh mat top bwk ko
    k...
    tqvm 4 d suggestion
    Zaza B. said...
    FiFi Lapin.
    Arnab kaya yg bergaya.

    Weyh.Nama eton jgn main2
    Sensitive.
    hahahaha~!
    YeastIsDead said...
    comelllllll sangatt
    geram tgok mioww tu

Post a Comment



Newer Post Older Post Home