Blogger Template by Blogcrowds

Raja Lawak Musim ke 3

Kini, one of my favorites tv show dah kembali

"Raja Lawak"

dengan termahkotanye Nabil sebagai Raja Lawak Musim ke 2
kini, ramai bakat2 baru yang mencuba nasib mereka
untuk musim baru nie.......




Dengan Mengekalkan pengacara mereka yang sempao
"JOZAN"

Johan & Zizan
mereka membuatkan penonton lagi tak kering gusi
kalau mereka masuk bertanding...dah tentu menang dah


Juri bagi musim nie pula adalah,
Zaibo, Fauziah Nawi(ibu) & Shamsul gau gau


musim baru nie..lain sikit dr musim lama...
biasalah lah..nak nampak kan kelainan
segala props ditukar...
identiti tetap sama


bawah nie..
aku akan komen 1 per 1 peserta baru musim nie



Nama dak nie " Amir"
dia memang lawak giler....
episod pertama dah lawak...
bommmmmm
terus dapat highest votes.
dia tak mcm nabil...
keistimewaan dia => X factor
kalau korang dah tgk dia beraksi...baru tahu mcm mana

ader potensi nak menang musim nie...

tag line dia => "I'm Sorry"



Nie...kumpulan "sepah"
bagus gak....
boleh challenge Amir gak
lawak memang lawak...
jom tgk baru tau



Nama dak nie "Talam"
bukan dulang yerkkkk
ok la...
tapi...mcm nak tiru nabil je..
dia nak bwk watak teksi driver & bus conductor



HaaaaH
nie merupakan peserta wanita..
bagi musim nie ader 2 peserta wanita
dia nie paling kelakar antara 2

Nama dia "Yan"
Orang JB....
memang ok la...
leh jadi pelakon pas nie kata Ibu Nawi..





Nie pasangan best gak
"LNJ"
memang sempoi...
saling backup each other
ader potensi nak lawan Amir...
tapi tak leh lawan "Champ"





sudah 2 episod bermula
episod pertama tiada penyingkiran
episod kedua
nampaknye peserta yang dah agak akan terkeluar
akhirnya berjaya gak....

"Mat" & "Syem"

tak suke aku dua2 dak nie
lagi2 syem
bunyi tu lah...nie lah
bagus syem ko dah tak de....





walau apa pun...
musim kali nie agak best..
cause starting season je dah nampak "raja"

jom saksikan
setiap jumaat jam 9 mlm
hanya dia
Astro Prima (105)

2 Comments:

  1. lina pencilbox said...
    mmmm..
    raja lawak 2 lagi best kot

    nabil lagii bestt kot~
    :P
    tapi jozan tetap mantapp~
    Chuck Bartowski said...
    tul tul tul...

    kalau JozaN yg masuk kali nie..
    mesti diaorang menang kan !!!!

    aku rasa..."Sepah" akan menang

    cause sepah dr "Johor"

Post a Comment



Newer Post Older Post Home